×
×

روسیه: پایان درگیری بین افغانستان و پاکستان ساده نیست

  • کد نوشته: 58151
  • 09 حمل 1405
  • نماینده ویژه روسیه برای افغانستان می‌گوید که درگیری‌های میان افغانستان و پاکستان پیشینه‌ای طولانی دارد و پایان آن به‌سادگی قابل پیش‌بینی نیست.
    روسیه: پایان درگیری بین افغانستان و پاکستان ساده نیست

    نماینده ویژه روسیه برای افغانستان می‌گوید که درگیری‌های میان افغانستان و پاکستان پیشینه‌ای طولانی دارد و پایان آن به‌سادگی قابل پیش‌بینی نیست.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه برای افغانستان، در گفت‌وگو با یک رسانه روسی تأکید کرده است که حل اختلاف‌ها میان کابل و اسلام‌آباد باید از مسیر همکاری مشترک در مبارزه با هراس‌افگنی دنبال شود، نه از راه تقابل و تنش.

    او افزوده است که مسکو آماده است در صورت درخواست دو طرف، نقش میانجی را ایفا کند، اما تاکنون چنین درخواستی از سوی افغانستان و پاکستان مطرح نشده است.

    به گفته کابلوف، آمادگی برای صلح بیش از هر چیز به اراده خود دو کشور بستگی دارد.

    در همین حال، خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، اعلام کرده که گفت‌وگوها با امارت اسلامی افغانستان با میانجی‌گری «طرف‌های ثالث» در جریان است.

    او جزئیاتی درباره سطح و چگونگی این مذاکرات ارائه نکرده، اما این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که وی پیش‌تر بر ادامه عملیات نظامی تأکید کرده بود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *