×
×

روسیه خواستار رویکرد جامع و بدون فشار در قبال افغانستان شد

  • کد نوشته: 62896
  • 26 سنبله 1405
  • نماینده دایمی روسیه در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت درباره افغانستان، بر ضرورت اتخاذ رویکردی جامع، واقع‌بینانه و مبتنی بر گفت‌وگو با مقام‌های افغانستان تأکید کرد و خواستار تعامل جامعه جهانی با کابل بدون فشار و باج‌خواهی شد.
    روسیه خواستار رویکرد جامع و بدون فشار در قبال افغانستان شد

    نماینده دایمی روسیه در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت درباره افغانستان، بر ضرورت اتخاذ رویکردی جامع، واقع‌بینانه و مبتنی بر گفت‌وگو با مقام‌های افغانستان تأکید کرد و خواستار تعامل جامعه جهانی با کابل بدون فشار و باج‌خواهی شد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: واسیلی نبنزیا، نماینده دایمی روسیه در سازمان ملل متحد، گفت مسکو همواره از ایجاد رویکردی واقع‌بینانه و جامع در قبال افغانستان حمایت کرده است.

    او افزود که این رویکرد باید بر تحلیل عینی، ارزیابی متوازن وضعیت افغانستان، تعامل سازنده جامعه جهانی و توجه به نیازهای مردم این کشور استوار باشد.

    نبنزیا تأکید کرد که گفت‌وگو با مقام‌های افغانستان باید «کاملاً عاری از زبان فشار و باج‌خواهی» باشد.

    به گفته او، این رویکرد از سوی شماری از بازیگران منطقه‌ای، به‌ویژه کشورهای عضو «فرمت مسکو» و گروه چهارجانبه منطقه‌ای، نیز حمایت می‌شود.

    نماینده روسیه همچنین از تمرکز بر تعامل عمل‌گرایانه با امارت اسلامی در چارچوب رویکرد یوناما استقبال کرد و گفت این تعامل می‌تواند شامل فراهم‌کردن زمینه برای فعالیت نمایندگی‌های دیپلماتیک، رفع تحریم‌ها و آزادسازی دارایی‌های افغانستان باشد.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *