×
×

دو پروژه بزرگ آب در مرکز غور راه‌اندازی شد؛ رفع چالش دهها خانواده

  • کد نوشته: 61568
  • 25 سرطان 1405
  • دو پروژه آبرسانی با هزینه بیش از ۱۶ میلیون افغانی در شهر فیروزکوه غور تکمیل شده که با بهره‌برداری از آن، دهها خانواده به آب آشامیدنی پاک و صحی دسترسی پیدا کرده‌اند.
    دو پروژه بزرگ آب در مرکز غور راه‌اندازی شد؛ رفع چالش دهها خانواده

    دو پروژه آبرسانی با هزینه بیش از ۱۶ میلیون افغانی در شهر فیروزکوه غور تکمیل شده که با بهره‌برداری از آن، دهها خانواده به آب آشامیدنی پاک و صحی دسترسی پیدا کرده‌اند.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مسئولان محلی غور می‌گویند این پروژه‌ها در روستاهای «شمال‌بادگاه و سوخته علیا» شهر فیروزکوه با حمایت مالی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) و همکاری تخنیکی ریاست احیا و انکشاف دهات این ولایت تطبیق شده است.
    ذبیح‌الله غوثی‌زاده، مسئول دفتر رسانه‌های ریاست احیا و انکشاف دهات غور، می‌گوید این پروژه‌ها شامل ساخت چهار ذخیره آب با ظرفیت مجموعی ۸۰ متر مکعب، ۲۳۸ شیردهن و ۲۶ هزار و ۳۲۹ متر شبکه پایپ‌دوانی می‌شود.
    به گفته او، اجرای این طرح‌ها افزون بر فراهم‌سازی آب پاک برای صدها خانواده، زمینه کار کوتاه‌مدت برای شماری از باشنده‌گان محل را نیز فراهم کرده است.
    مسئولان محلی غور از مردم خواسته‌اند در حفظ و مراقبت از شبکه‌های آبرسانی همکاری کنند.
    باشنده‌گان محل نیز با استقبال از این پروژه‌ها، تطبیق آن را در کاهش مشکلات ناشی از کمبود آب و بهبود وضعیت صحی خانواده‌ها مؤثر دانسته‌اند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *