×
×

همراه با آلبوم عکس؛
در سمینار انگیزشی در هرات گفته شد: «جوانان با آگاهی کامل برای پیشرفت کشور تلاش کنند»

  • کد نوشته: 25368
  • 11 دلو 1401
  • سمینار علمی – انگیزشی با حضور ده‌ها تن از جوانان، فرهنگیان و مقامات محلی هرات در تالار ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات برگزار شد.
    در سمینار انگیزشی در هرات گفته شد: «جوانان با آگاهی کامل برای پیشرفت کشور تلاش کنند»

    سمینار علمی – انگیزشی با حضور ده‌ها تن از جوانان، فرهنگیان و مقامات محلی هرات در تالار ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات برگزار شد.

    این برنامه با همکاری بنیاد عاطفی و به هدف بلندبردن انگیزه و امید در میان جوانان برگزار شد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، مسئولان محلی هرات در این برنامه جوانان را تشویق به تلاش و فراگیری علم کردند.

    مولوی نعیم‌الحق حقانی، رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات گفت: «حضور پررنگ جوانان در این برنامه امیدوار کننده بوده و نشانگر این است که جوانان سخت علاقه‌مند در عرصه علم و دانش اند.»

    حقانی با بیان اینکه غرب تلاش دارد جوانان افغانستان همسو با آنان باشند و نیروی علمی جوان ما را بکشد افزود: «نیاز اساسی و مهم امروز افغانستان این است تا جوانان با بیداری و آگاهی کامل برای ارتقای جامعه و کشور تلاش کنند.»

    از سویی دیگر، عبدالظاهر ارشاد، معاون بنیاد خیریه عاطفی می‌گوید که این بنیاد تلاش دارد تا در عرصه‌های مختلف برای جوانان سمینار‌ برگزار کند.

    به‌بیان وی، تا کنون این نهاد به هدف حمایت از جوانان تلاش‌های معنی‌دار کرده که حضور جوانان در برنامه امرزوی، بیان کننده آن است.

    گفتنی است که آمریت جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات طی سال جاری در حدود ۱۰۰۰ تن از جوانان را از صنوف آموزشی این آمریت فارغ داده کرده است.

    سمینار انگیزشی روز گذشته هم در همکاری با این آمریت برگزار شده بود.

    #آلبوم عکس از این محفل:


    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.