×
×

توزیع کمک نقدی به ۳۰۰ تن از تکدی‌گران جمع‌آوری‌شده در هرات

  • کد نوشته: 55618
  • 06 جدی 1404
  • در چارچوب اجرای فرمان رهبر امارت اسلامی روند جمع‌آوری تکدی‌گران و مریضان معتاد از سطح شهر هرات ادامه یافته و در تازه‌ترین اقدام، به ۳۰۰ تن از افراد واجد شرایط کمک نقدی توزیع شده است.
    توزیع کمک نقدی به ۳۰۰ تن از تکدی‌گران جمع‌آوری‌شده در هرات

    در چارچوب اجرای فرمان رهبر امارت اسلامی روند جمع‌آوری تکدی‌گران و مریضان معتاد از سطح شهر هرات ادامه یافته و در تازه‌ترین اقدام، به ۳۰۰ تن از افراد واجد شرایط کمک نقدی توزیع شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد؛ مسئولان کمیسیون جمع‌آوری تکدی‌گران و مریضان معتاد می‌گویند که این افراد پس از جمع‌آوری از سطح شهر، به نهادهای مربوط سپرده می‌شوند و پس از طی مراحل قانونی و بررسی وضعیت اجتماعی‌شان، مشمول برنامه‌های حمایتی قرار می‌گیرند.

    ملا کمال‌الدین آخوند، عضو مدیریت مبارزه با مواد مخدر و نماینده این اداره در کمیسیون یادشده، گفت که بر اساس رهبر امارت اسلامی، تکدی‌گران پس از جمع‌آوری به اداره هلال احمر تسلیم داده می‌شوند و پس از تکمیل بررسی‌ها، فهرست اسامی آنان برای آغاز روند کمک‌رسانی به کمیسیون ارسال می‌گردد.

    در همین حال، مولوی عبدالمتین عادل، آمر جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات و عضو کمیته اطلاعات این کمیسیون، گفت که در این مرحله حدود ۳۰۰ تن از مردان و زنان کمک نقدی دریافت کرده‌اند که مجموع آن به یک میلیون افغانی می‌رسد.

    به گفته وی، برای هر خانواده مبلغ ۳ هزار و ۳۰۰ افغانی پرداخت شده و این کمک‌ها به‌صورت منظم و ماهانه ادامه خواهد داشت.

    مولوی عادل تأکید کرد که این اقدام تنها به توزیع کمک نقدی محدود نمی‌شود، بلکه بخشی از یک برنامه منسجم برای سامان‌دهی وضعیت اجتماعی تکدی‌گران و مریضان معتاد است تا آنان با حفظ کرامت انسانی مورد حمایت قرار گیرند و از بازگشت دوباره به خیابان‌ها جلوگیری شود.

    شماری از دریافت‌کنندگان این کمک‌ها با ابراز رضایت از این برنامه، آن را گامی مؤثر در بهبود وضعیت معیشتی خود دانسته و گفتند که این کمک‌های نقدی می‌تواند بخشی از مشکلات روزمره خانواده‌های‌شان را کاهش دهد.

     

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *