×
×

بسته تسلیحاتی 20 میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل تصویب شد

  • کد نوشته: 40971
  • 24 اسد 1403
  • در بحبوحه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، کاخ سفید بسته جدید تسلیحاتی به ارزش 20 میلیارد دلار را برای رژیم اسرائیل تایید کرد.

    بسته تسلیحاتی 20 میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل تصویب شد

    در بحبوحه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، کاخ سفید بسته جدید تسلیحاتی به ارزش 20 میلیارد دلار را برای رژیم اسرائیل تایید کرد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، به رغم نگرانی‌های جدی از وضعیت وخیم غیرنظامیان در غزه، کاخ سفید بدون در نظر گرفتن بحران انسانی و درخواست‌های بین‌المللی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان، بسته تسلیحاتی به ارزش 20 میلیارد دلار را برای رژیم صهیونیستی تایید کرد.

    به گزارش فارس، این بسته کمکی ایالات متحده برای رژیم صهیونیستی شامل جنگنده و دیگر تجهیزات نظامی در بحبوحه تشدید تنش‌های اخیر در منطقه غرب آسیا می‌شود.

    طبق گفته پنتاگون، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا آنتونی بلینکن، فروش بیش از 50 جنگنده «اف-15» و تجهیزاتی به ارزش حدود 19 میلیارد دلار از جمله 774 میلیون دلار گلوله تانک و موترهای نظامی به ارزش 583 میلیون دلار را برای رژیم صهیونیستی تأیید کرده است.

    پنتاگون اما مدعی شده است که ارسال این تجهیزات به اسرائیل تا چندین سال آغاز نخواهد شد.

    وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای در توجیه این اقدام توضیح داد «ایالات متحده به امنیت اسرائیل متعهد است و کمک به اسرائیل برای ایجاد و حفظ یک قابلیت دفاع شخصی مستحکم و همیشه آماده در راستای منافع ملی آمریکا است. این فروش پیشنهادی با این اهداف سازگار است».

    وزیر جنگ رژیم صهیونیستی «یوآو گالانت» ضمن قدردانی از کاخ سفید برای موافقت با چنین قراردادی متعهد به حفظ روابط واشنگتن و تل‌آویو شده است.

    آمریکا مهم‌ترین حامی رژیم صهیونستی در جنایت علیه غیرنظامیان در غزه است.

    این کشور به رغم تصویب قطع نامه شورای امنیت و درخواست‌های بین‌المللی برای توقف جنگ هم‌چنان تسلیحات نظامی به اسرائیل ارسال می‌کند.

    در آخرین دور از خلق جنایت صهیونست‌ها با تسلیحات آمریکایی در مدرسه تابعین بود که بیش از 93 تن از نمازگزاران و زنان و کودکان به شهادت رسیدند.

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.