×
×

برگزاری سومین جشنواره «بهترین‌های رسانه‌ای حوزه غرب کشور» در هرات

  • کد نوشته: 58989
  • 29 حمل 1405
  • دومین جشنواره «بهترین‌های رسانه‌ای حوزه غرب کشور» با حضور مسئولان، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، از سوی کمیته حمایت و نظارت از رسانه‌ها در شهر هرات برگزار شد.
    برگزاری سومین جشنواره «بهترین‌های رسانه‌ای حوزه غرب کشور» در هرات

    دومین جشنواره «بهترین‌های رسانه‌ای حوزه غرب کشور» با حضور مسئولان، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، از سوی کمیته حمایت و نظارت از رسانه‌ها در شهر هرات برگزار شد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: در این رویداد، رسانه‌ها و خبرنگاران در ۱۴ بخش مختلف نامزد شده بودند و در پایان، برگزیدگان با رأی هیئت داوران تندیس و جوایز این جشنواره را دریافت کردند.

    برگزارکنندگان هدف از این برنامه را تقدیر از تلاش‌های رسانه‌ای و تقویت انگیزه در میان خبرنگاران عنوان کردند.

    این جشنواره با حمایت بنیاد خیریه احمدشاه فقیری برگزار شد و با استقبال گسترده جامعه رسانه‌ای هرات همراه بود.

    احمدالله متقی، رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات، در این مراسم نقش رسانه‌ها را در آگاهی‌دهی و رشد جامعه مهم و تأثیرگذار خواند و بر ادامه حمایت از فعالیت‌های رسانه‌ای تأکید کرد.

    شمیل احمد مشعل، رئیس کمتیه حمایت و نظارت از رسانه‌ها نیز در این برنامه تکید کرد که برای ایجاد انگیزه و حمایت از دست‌آوردهای رسانه‌ها این دور از مسابقات و جشنواره رسانه‌ای برگزار شد و با استقبال خوبی مواجه شد.

    همچنین شماری از خبرنگاران هرات، برگزاری چنین برنامه‌هایی را در راستای تشویق و ارتقای فعالیت‌های رسانه‌ای مؤثر دانسته و آن را گامی مثبت در حمایت از خبرنگاران ارزیابی کردند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *