×
×

بازگشت ۴ هزار مهاجر به کشور ظرف یک روز

  • کد نوشته: 58876
  • 25 حمل 1405
  • کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین اعلام کرده که در یک روز گذشته، نزدیک به ۴ هزار مهاجر افغانستانی از مسیرهای مختلف به کشور بازگشته‌اند.
    بازگشت ۴ هزار مهاجر به کشور ظرف یک روز

    کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین اعلام کرده که در یک روز گذشته، نزدیک به ۴ هزار مهاجر افغانستانی از مسیرهای مختلف به کشور بازگشته‌اند.

    خبرگزاری وطن ۲۴ گزارش می‌دهد: حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که دارالانشاء کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین در گزارش روزانه خود اعلام کرده که روز دوشنبه، ۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش، مجموعاً ۸۶۸ خانواده شامل سه هزار و ۹۶۵ تن از مهاجرین افغان از مسیرهای تورخم، سپین‌بولدک، اسلام‌قلعه و نیمروز به کشور بازگشته‌اند.

    بر اساس این گزارش، روند انتقال مهاجرین به ولایات مختلف نیز ادامه داشته و در این روز، ۹۵۱ خانواده شامل پنج‌ هزار و ۱۳۷ تن به‌گونه مصئون به ولایات هدف انتقال داده شده‌ در کنار آن، برای خانواده‌ها کمک‌های نقدی توزیع شده است.

    در بخش کمک‌های مالی، ۷۶۶ خانواده از مساعدت نقدی بهره‌مند شده‌اند که بیشترین آن در ولایت ننگرهار توزیع گردیده است. همچنان برای انتقال مهاجرین به ولایات، صدها هزار افغانی به‌عنوان کرایه پرداخت شده است.

    در گزارش معاون سخنگو اضافه شده که در کنار خدمات ترانسپورتی و مالی، خدمات صحی و مخابراتی نیز برای مهاجرین فراهم شده است؛ به‌گونه‌ای که صدها تن تداوی شده و در مجموع ۸۳۹ سیمکارت رایگان همراه با بسته‌های تماس و انترنت توزیع گردیده است.

    بیشترین میزان بازگشت مهاجرین از مسیر تورخم در ولایت ننگرهار ثبت شده که صدها خانواده از این مسیر وارد کشور شده‌اند. همچنین در مسیرهای سپین‌بولدک، نیمروز و اسلام‌قلعه نیز ده‌ها خانواده دیگر به کشور بازگشته‌اند.

    گفته می‌شود که کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین تأکید کرده که روند رسیدگی به وضعیت مهاجرین عودت‌کننده، شامل ثبت، انتقال، کمک‌های نقدی و ارائه خدمات اولیه ادامه دارد.

    نویسنده: مریم رجبی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *