×
×

بازدید معین وزارت فواید عامه از روند کار فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف–هرات

  • کد نوشته: 54429
  • 18 عقرب 1404
  • مولوی محمد اسحاق صاحب‌زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه امارت اسلامی افغانستان، از روند پیشرفت فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف–هرات دیدن کرد. وی پیشرفت این پروژه را «قابل‌قبول و با کیفیت عالی» ارزیابی کرده و آن را گامی مهم در توسعه زیربناهای اقتصادی کشور خواند.
    بازدید معین وزارت فواید عامه از روند کار فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف–هرات

    مولوی محمد اسحاق صاحب‌زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه امارت اسلامی افغانستان، از روند پیشرفت فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف–هرات دیدن کرد. وی پیشرفت این پروژه را «قابل‌قبول و با کیفیت عالی» ارزیابی کرده و آن را گامی مهم در توسعه زیربناهای اقتصادی کشور خواند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد؛ مولوی محمد اسحاق صاحب‌زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه امارت اسلامی، در رأس هیأتی روز گذشته از روند کار فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف–هرات بازدید کرد.

    در این بازدید معین خط آهن ضمن قدردانی از تلاش‌های تخنیکی و مدیریتی دست‌اندرکاران پروژه گفت که کار ساخت فاز دوم این قطعه با «سرعت مطلوب و کیفیت عالی» در حال پیشرفت است.

    وی افزود که پروژه خط آهن خواف–هرات یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های زیربنایی کشور به‌شمار می‌رود و تکمیل آن افغانستان را از طریق شبکه ریلی به بازارهای بین‌المللی متصل می‌سازد. به گفته او، این پروژه نقش مهمی در گسترش حمل‌ونقل، تجارت منطقه‌ای و کاهش هزینه‌های ترانزیتی خواهد داشت.

    براساس معلومات مسئولان پروژه، فاز دوم قطعه چهارم این خط آهن به طول ۳.۴۷ کیلومتر از منطقه‌ی ده‌سرخ آغاز می‌شود و تا شهرک صنعتی هرات امتداد می‌یابد. هزینه مجموعی این پروژه ۵۴ میلیون و ۶۰۰ هزار دالر امریکایی برآورد شده و کار آن در حال حاضر از سوی شرکت بین‌المللی «گاما گروپ» به‌گونه منظم جریان دارد.

    پروژه خط آهن خواف – هرات یکی از مهم‌ترین طرح‌های ترانزیتی افغانستان است که در چهار قطعه ساخته می‌شود و بخش عمده‌ای از آن با همکاری جمهوری اسلامی ایران تطبیق یافته است.

    با تکمیل نهایی این مسیر، ولایت هرات از طریق خط آهن به شبکه ریلی ایران و در نهایت به مسیرهای ترانزیتی آسیای مرکزی و خلیج فارس وصل خواهد شد.

    این طرح، ضمن تسهیل صادرات و واردات، زمینه اشتغال‌زایی، افزایش سرمایه‌گذاری و رشد تجارت منطقه‌ای را فراهم می‌سازد.

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *