×
×

انتقال و ادغام دوباره ۲۱۵ طفل بازگشته از ایران با خانواده‌های‌شان در هرات

  • کد نوشته: 56297
  • 07 دلو 1404
  • مسئولان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات از انتقال مصئون و ادغام دوباره ۲۱۵ طفل رد مرزی با خانواده‌ها و اقارب‌شان خبر می‌دهند؛ کودکانی که طی یک ماه گذشته از جمهوری اسلامی ایران به کشور بازگردانده شده بودند.
    انتقال و ادغام دوباره ۲۱۵ طفل بازگشته از ایران با خانواده‌های‌شان در هرات

    مسئولان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات از انتقال مصئون و ادغام دوباره ۲۱۵ طفل رد مرزی با خانواده‌ها و اقارب‌شان خبر می‌دهند؛ کودکانی که طی یک ماه گذشته از جمهوری اسلامی ایران به کشور بازگردانده شده بودند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد؛ که حافظ ابومحمد منصور، رئیس ریاست کار و امور اجتماعی هرات، گفته است این اطفال پس از شناسایی، ثبت رسمی و طی مراحل لازم، با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط به ولسوالی‌ها و ولایات مربوطه انتقال داده شده‌اند تا دوباره به آغوش خانواده‌های‌شان بازگردند.

    به گفته او، این کودکان پس از بازگشت، از سوی تیم‌های تخنیکی مورد بررسی قرار گرفته و خدمات ابتدایی حمایوی، از جمله مشوره‌های روانی، کمک‌های اولیه و هماهنگی برای تأمین سرپناه و پیوند دوباره با خانواده‌ها، برای‌شان فراهم شده است.

    رئیس این اداره همچنین می‌گوید که در بخش خدمات صحی، ۴۳ طفل مریض یتیم، بی‌بضاعت و آسیب‌پذیر، طی این مدت از طریق کلینیک‌های خصوصی به‌گونه رایگان تحت تداوی قرار گرفته‌اند. افزون بر این، ۱۳ تن از بیماران بی‌بضاعت نیز به نهادهای خیریه و مؤسسات همکار معرفی شده‌اند تا خدمات درمانی لازم را دریافت کنند.

    به گفته حافظ ابومحمد منصور، در ماه گذشته ۹۴ طفل شامل اطفال جداشده، رد مرزی و کودکان مقیم پرورشگاه خواجه عبدالله انصاری (رح)، پس از طی مراحل قانونی، دوباره با خانواده‌ها و اقارب‌شان یکجا شده‌اند.

    او در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت زنان آسیب‌پذیر نیز اشاره کرده و گفته است که طی یک ماه گذشته، پنج زن بی‌سرپرست و آسیب‌پذیر پس از دریافت حمایت‌های لازم از مرکز حمایوی زنان، دوباره با خانواده‌های‌شان ادغام شده‌اند و سه زن دیگر نیز برای دریافت حمایت، به این مرکز معرفی و شامل برنامه‌های حمایوی گردیده‌اند.

    مسئولان محلی تأکید می‌کنند که ادامه این برنامه‌ها نقش مهمی در کاهش آسیب‌پذیری اجتماعی کودکان و زنان و تقویت پیوندهای خانوادگی در جامعه دارد.

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *