×
×

امارت اسلامی: پایگاه بگرام به آمریکا واگذار نمی‌شود: واگذاری آن تبلیغات چهره‌های ناکام جمهوریت است

  • کد نوشته: 53480
  • 12 میزان 1404
  • در پی انتشار ادعاهایی مبنی بر واگذاری پایگاه هوایی بگرام به ایالات متحده، محمد نعیم وردک، معاون مالی و اداری وزارت خارجه ضمن رد آن، تاکید کرد که بگرام دیگر بی‌سرنوشت نیست.
    امارت اسلامی: پایگاه بگرام به آمریکا واگذار نمی‌شود: واگذاری آن تبلیغات چهره‌های ناکام جمهوریت است

    در پی انتشار ادعاهایی مبنی بر واگذاری پایگاه هوایی بگرام به ایالات متحده، محمد نعیم وردک، معاون مالی و اداری وزارت خارجه ضمن رد آن، تاکید کرد که بگرام دیگر بی‌سرنوشت نیست.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: وی تأکید بر این که «بگرام دیگر بی‌سرنوشت نیست».

    به بیان وی، آن دولتی که کشور را به دامن بیگانگان سپرده بود، دیگر وجود ندارد. اکنون امارت اسلامی حاکم است؛ نماینده اصلی مردم که دو دهه برای دفاع از خاک خود مبارزه کرده است.

    پایگاه هوایی بگرام، یکی از بزرگترین و استراتژیک‌ترین پایگاه‌های نظامی در افغانستان، در طول دو دهه اخیر به عنوان مرکز عملیات نظامی ایالات متحده و ناتو فعالیت کرده است.

    این پایگاه به دلیل موقعیت جغرافیایی خود و نزدیکی به کابل، نقش مهمی در عملیات‌های نظامی و لجستیکی در افغانستان ایفا کرده است.

    با این حال، پس از خروج نیروهای بین‌المللی و تسلط امارت اسلامی بر کشور، این پایگاه به موضوعی حساس تبدیل شده است

    وردک همچنین اظهار داشت که نباید نگران تبلیغات «چهره‌های ناکام و بیمار روانی دولت پیشین کابل» بود و بر اهمیت حفظ استقلال و تمامیت ارضی افغانستان تأکید کرد.

    او افزود که حکومت متعهد به دفاع از منافع ملی و جلوگیری از هرگونه نفوذ خارجی است.

    این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شایعات درباره واگذاری بگرام به آمریکا می‌تواند نگرانی‌هایی را درباره آینده امنیتی و سیاسی افغانستان ایجاد کند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.