×
×

امارت اسلامی: تجاوز اخیر پاکستان به خاک افغانستان بی‌پاسخ نخواهد ماند

  • کد نوشته: 57608
  • 22 حوت 1404
  • سخنگوی امارت اسلامی اعلام کرده است که حملات اخیر ارتش پاکستان به مناطق مختلف افغانستان با واکنش مواجه خواهد شد و این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.
    امارت اسلامی: تجاوز اخیر پاکستان به خاک افغانستان بی‌پاسخ نخواهد ماند

    سخنگوی امارت اسلامی اعلام کرده است که حملات اخیر ارتش پاکستان به مناطق مختلف افغانستان با واکنش مواجه خواهد شد و این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، گفته است که ارتش پاکستان در ادامه حملات گذشته، بار دیگر برخی مناطق افغانستان از جمله شهرهای کابل، قندهار، پکتیا و پکتیکا را هدف بمباران قرار داده است.

    به گفته وی، در برخی از این حملات خانه‌های غیرنظامیان هدف قرار گرفته که در نتیجه آن شماری از زنان و کودکان جان باخته‌اند. او همچنین افزوده است که در برخی مناطق دیگر، دشت‌های خالی و مناطقی که ساکنان غیرنظامی نداشته‌اند نیز بمباران شده‌اند.

    مجاهد تأکید کرده است که انجام چنین حملاتی در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و در آستانه عید فطر نشان می‌دهد که ارتش پاکستان به اصول انسانی و ارزش‌های اخلاقی پایبند نیست.

    سخنگوی امارت اسلامی ضمن محکوم کردن این حملات، آن را «تجاوز آشکار» و «جنایت» خوانده و هشدار داده است که این اقدام بدون پاسخ باقی نخواهد ماند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *