×
×

افزایش 5 درصدی حاصلات تربوز(هندوانه) در فراه؛ بازار فروش هم‌چنان کم‌رنگ است

  • کد نوشته: 60522
  • 12 جوزا 1405
  • مسئولان اداره زراعت فراه اعلام کردند که حاصل کشت تربوز(هندوانه) در این ولایت نسبت به سال گذشته پنج درصد افزایش یافته است.
    افزایش 5 درصدی حاصلات تربوز(هندوانه) در فراه؛ بازار فروش هم‌چنان کم‌رنگ است

    مسئولان اداره زراعت فراه اعلام کردند که حاصل کشت تربوز(هندوانه) در این ولایت نسبت به سال گذشته پنج درصد افزایش یافته است.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: توریالی نوری، متخصص این ریاست، گفت که امسال ۱۳ هزار و ۸۶۰ هکتار زمین در فراه به کشت تربوز اختصاص یافته و پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت این محصول به بیش از ۵۲۶ هزار متریک تن برسد.
    به گفته وی، بیشترین ساحات زیر کشت تربوز در مرکز فراه و ولسوالی‌های پشت‌رود، خاک‌سفید، شیب‌کوه و پشت‌کوه قرار دارد.
    نوری همچنین افزود که ۴۵۵ هکتار زمین در این ولایت زیر کشت خربوزه قرار گرفته و انتظار می‌رود از این مزارع حدود ۷ هزار و ۵۰۷ تن محصول برداشت شود.
    در همین حال، محمد ابراهیم، یکی از دهقانان فراه، ضمن استقبال از بارندگی‌های موسمی امسال، نبود بازار مناسب فروش و کمبود سردخانه را از مهم‌ترین مشکلات کشاورزان عنوان کرد.
    وی گفت که به دلیل نبود امکانات نگهداری و بازاریابی، دهقانان ناچارند محصولات خود را با قیمت پایین به فروش برسانند و از مسوولان محلی و تاجران ملی خواست با ایجاد سردخانه‌ها، توسعه صادرات محصولات زراعتی و تسریع در تکمیل بند بخش‌آباد از کشاورزان حمایت کنند.
    فراه از ولایت‌های مهم تولید محصولات زراعتی در غرب افغانستان به شمار می‌رود و سالانه بخش قابل توجهی از تربوز و خربوزه کشور در این ولایت تولید می‌شود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *