قولاردوی ۲۰۷ الفاروق اعلام کرده است که نیروهای لوای دهم سرحدی در ولایت هرات، در نتیجه عملیات دوامدار استخباراتی و گزمۀ شبانهروزی در امتداد مرزهای ایران و ترکمنستان، ۵۲۷ تن را که قصد عبور غیرقانونی از مرز را داشتند، بازداشت کردهاند.
خبرگزاری وطن24 گزارش میدهد: این افراد در ساحات تحت پوشش کندکهای اول تا ششم، شامل بخشهایی از شمال و غرب هرات، شناسایی و متوقف شدهاند.
بهگفته مسئولان، در جریان عملیات چندین عراده موتر و موترسایکل که برای انتقال افراد و اموال در فعالیتهای قاچاق استفاده میشد، نیز توقیف شده است.
همچنین در یکی از ساحات عملیاتی، گروهی از افراد هنگام تلاش برای انتقال غیرقانونی اموال به هدف قاچاق به خاک ترکمنستان بازداشت شدهاند.
مسئولان سرحدی تأکید دارند که این اقدامات برای تأمین امنیت مرزی، جلوگیری از قاچاق انسان و مهار رفتوآمدهای غیرقانونی همچنان با جدیت ادامه خواهد داشت.
افزایش ۱۰ درصدی تولید انگور در هرات؛ نزدیک به ۱۹۲ هزار تُن برداشت شد




دیدگاهتان را بنویسید