×
×

اسرائیل امنیت آبی سوریه را تهدید می‌کند: اشغال منابع و سدهای آبی

  • کد نوشته: 45937
  • 06 جدی 1403
  • یک رسانه سوری به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با اشغال منابع و سدهای آبی مهم در دو حومه قنیطره و درعا، تهدیدی جدی برای امنیت آبی سوریه ایجاد کرده است.
    اسرائیل امنیت آبی سوریه را تهدید می‌کند: اشغال منابع و سدهای آبی

    یک رسانه سوری به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با اشغال منابع و سدهای آبی مهم در دو حومه قنیطره و درعا، تهدیدی جدی برای امنیت آبی سوریه ایجاد کرده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، این منابع آبی به ویژه در جبل الشیخ واقع شده‌اند که تأمین‌کننده آب اکثریت مناطق حومه دمشق و حومه‌های غربی و جنوبی پایتخت هستند.

    منابع سوری عنوان کردند که پس از تثبیت مراکز جدید توسط رژیم صهیونیستی در دو روز گذشته در محورهای رسم الرواضی، ام العظام و سد المنطره در حومه قنیطره، تعداد مراکز ایجاد شده توسط ارتش اشغالگر به ۱۲ مرکز رسیده است.

    در حوادث اخیر، تیراندازی نیروهای رژیم صهیونیستی به تظاهرکنندگان در روستای السویسة منجر به زخمی شدن حداقل پنج سوری به ضرب گلوله جنگی شد.

    از زمان سقوط نظام سوریه، اسرائیل به اشغال و ورود به اراضی و مناطق جنوبی سوریه ادامه داده و روستاهای جدیدی را نیز تحت کنترل خود درآورده است.

    با این حال، هنوز واکنش جدی از سوی سران جدید سوریه درباره اشغالگری‌های اسرائیل ابراز نشده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.