×
×

ادامه روند کمک‌دهی در بادغیس؛ برای دست‌کم 400 خانواده نیازمند پول نقد توزیع شد

  • کد نوشته: 30882
  • 24 اسد 1402
  • مسئولان محلی ولایت بادغیس در ادامه روند کمک رسانی از توزیع پول نقد در دو مرحله برای دست‌کم 400 خانواده در این ولایت خبر می‌دهند.
    ادامه روند کمک‌دهی در بادغیس؛ برای دست‌کم 400 خانواده نیازمند پول نقد توزیع شد

    مسئولان محلی ولایت بادغیس در ادامه روند کمک رسانی از توزیع پول نقد در دو مرحله برای دست‌کم 400 خانواده در این ولایت خبر می‌دهند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، احمدجان حنظله، سخنگوی والی بادغیس گفت: «برای 345 خانواده‌‌ که بر اثر خشک‌سالی متضرر شدند، پول نقد از سوی موسسه خیریه رازی کمک شده است».

    به گفته وی، این کمک‌ها برای خانواده‌های نیازمند ولسوالی بالامرغاب بوده و در هماهنگی ریاست مبارزه با حوادث طبیعی توزیع شده است.

    سخنگوی والی بادغیس افزود که برای هر خانواده مبلغ دست‌کم 12 هزار افغانی توزیع شده است.

    آقای حنظله همچنین در برنامه دیگر کمک دهی، از توزیع پول نقد برای افراد خاص نیازمند خبر می‌دهد.

    به بیان وی در این برنامه برای 44 تن از افرادی که نیازمندهای خاص دارند پول نقد که مبلغ دست‌کم 22 هزار برای هر یک آنان می‌باشد، توزیع شده است.

    او گفته این کمک ها از سوی موسسه CHA به تمویل سازمان ملل در امور پناهندگان توزیع شده است.

    این در حالی است که در سال جاری روند کمک‌دهی سازمان‌های خارجی برای خانواده‌های نیازمند در بادغیس نسبتا افزایش یافته است.

    آگاهان اجتماعی علت افزایش روند کمک‌دهی در این ولایت وضعیت بد اقتصادی مردم در سال جاری عنوان کرده‌اند.

     

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.