اداره فواید عامه ولایت فراه از جمعآوری بیش از ۳۲ میلیون افغانی عواید در یک سال گذشته خبر داد که این رقم نسبت به سال پیش از آن، افزایش چشمگیر ۱۹ میلیون افغانی را نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری وطن24، مولوی محمد ولی ادریس، رئیس فواید عامه ولایت فراه اظهار داشت که این اداره در جریان سال گذشته، از طریق سه ترازوی تناژ بلند و اجاره زمینها در مرکز ولایت، ولسوالی شیبکوه و ولسوالی فراهرود، حدود ۳۲ میلیون افغانی عواید جمعآوری کرده است.
او افزود که این افزایش عواید نشاندهنده رشد محسوس در جمعآوری منابع مالی محلی است.
همچنین، مولوی ادریس اعلام کرد که بهزودی یک توقفگاه جدید در ساحه قریه بلوچانو ولسوالی فراهرود ساخته خواهد شد تا روند مدیریت و کنترل موترهای باربری بهبود یابد.
رئیس فواید عامه فراه با تأکید بر اهمیت رعایت تناژ مجاز بار، هشدار داد که تمام موترهای باربری سنگین در این ولایت کنترل خواهند شد و به هیچ کس اجازه بارگیری بار بیش از حد داده نخواهد شد.
او همچنین تأکید کرد که با رانندگان و تاجران متخلف، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
این در حالی است که به تازگی هئیت ایرانی برای افزایش نقل و انتقالات تجارتی از طریق بنده ابونصر فراهی با مسئولان محلی این ولایت دیدار و گفتگو کردند.
قرار است مسیر بندر ابونصرفراهی در سال جاری به اتمام برسد و سهولتهای لازم برای تجارت میان فراه و ولایت خراسان جنوبی کشور ایران ایحاد شود.
نزدیکشدن به آمریکا و ترامپ؛ فرصت یا دام؟



