×
×

به ارزش 27 میلیون افغانی؛
آسفالت جاده‌ای در شهرک صنعتی هرات آغاز شد

  • کد نوشته: 42536
  • 09 میزان 1403
  • شهرداری گذره هرات از آغاز آسفالت کار سرکی به ارزش 27 میلیون افغانی در این ولسوالی خبر داد.
    آسفالت جاده‌ای در شهرک صنعتی هرات آغاز شد

    شهرداری گذره هرات از آغاز آسفالت کار سرکی به ارزش 27 میلیون افغانی در این ولسوالی خبر داد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، مسئولان شهرداری گذره هرات می‌گویند که در ادامه روند آسفالت جاده‌های شهرک صنعتی، این‌بار 650 متر از جاده‌ها با عرض 9 متر در دو لین شمال و جنوب آسفالت خواهد شد.

    جمال‌الدین مسرور، فیضی شهردار گذره هرات، از افتتاح این پروژه خبر داده و می‌گوید که هزینه آن 27 میلیون افغانی است و از بودجه شاروالی این ولسوالی تأمین می‌شود.

    او افزود که سال گذشته نیز 460 متر از این جاده‌ها آسفالت شده بود و قرار است این پروژه طی 5 ماه آینده به اتمام برسد.

    در همین حال حمیدالله خادم، رئیس اتاق صنایع و معادن هرات، به اهمیت توجه به شهرک صنعتی اشاره کرده و این پروژه‌ها را برای ایجاد تسهیلات برای تجار ضروری دانسته و خواستار افزایش این نوع پروژه‌ها شد.

    همچنین، مسئولان ریاست فواید عامه هرات که مسئولیت اجرای این پروژه را بر عهده دارند تاکید کردند که با تلاش‌های شبانه‌روزی، این پروژه با کیفیت بالا عملی خواهد شد که لایه آسفالت، 12 سانتی‌متر ضخامت خواهد داشت.

    پیش از این والی هرات تاکید کرده بود که توجه به ولسوالی‌ها بیشتر می‌شود.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.