×
×

ملا برادر: افغان‌ها هنوز وحدت معنی‌دار را تجربه نکرده‌اند

  • کد نوشته: 47673
  • 09 حوت 1403
  • عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌‍الوزرای امارت اسلامی در نشستی با حضور هزاران تن از شیعیان در تالار لوی جرگه به اهمیت وحدت ملی و همبستگی در کشور اشاره کرد و گفت که ملت افغانستان هنوز یک وحدت ملی معنادار را تجربه نکرده است.
    ملا برادر: افغان‌ها هنوز وحدت معنی‌دار را تجربه نکرده‌اند

    عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌‍الوزرای امارت اسلامی در نشستی با حضور هزاران تن از شیعیان در تالار لوی جرگه به اهمیت وحدت ملی و همبستگی در کشور اشاره کرد و گفت که ملت افغانستان هنوز یک وحدت ملی معنادار را تجربه نکرده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، ملا برادر در این نشست به بررسی تاریخ ۴۰ ساله افغانستان پرداخت و بیان کرد: «ملت افغانستان به صورت ناسالم به احزاب سیاسی تقسیم شد و این امر وحدت افغان‌ها را در مسایل مهم ملی از بین برده است.»

    او افزود که برای پیشرفت و آبادانی کشور، لازم است که افغان‌ها از اختلافات دوری کرده و اتحاد و همکاری را حفظ کنند.

    او تأکید کرد که همه افغان‌ها در برابر متجاوزان به طور مشترک مبارزه و جهاد کرده‌اند و حفظ وحدت ملی برای پیشرفت سیاسی و اقتصادی افغانستان بسیار حیاتی است.

    برادر گفت: «ملت‌هایی که اتحاد و همبستگی داخلی خود را حفظ کرده‌اند، به راحتی به اهداف بزرگ دست یافته‌اند.»

    معاون رئیس‌الوزرای امارت اسلامی همچنین ادعا کرد که افغانستان «خانه مشترک تمام افغان‌ها» است و همه از حقوق یکسان برخوردارند.

    او تأکید کرد که در این کشور هیچ تفاوت بی‌معنا بر اساس اقلیت، قومیت و مذهب وجود ندارد.

    عبدالغنی برادر خطاب به اقشار مختلف افغانستان گفت که نباید به تبلیغات و پروپاگاندای دشمنان اعتماد کنند، زیرا آن‌ها به دنبال تفرقه‌افکنی میان سنی و شیعه هستند.

    او همچنین اطمینان داد که «حکومت امارت اسلامی، نظام همه است”» و این نظام به شدت از مال، عزت، خون و ناموس هر افغان دفاع می‌کند و این کار را مکلفیت و مسئولیت خود می‌داند.

    نشستی از سوی کمسی.ون عالی شیعیان امروز پنج‌شنبه(9 حوت) با حضوت هزاران تن از شهروندان شیعه کشور در کابل در حال برگزاری است و هدف از این نشست تحکیم وحدت در کشور گفته شده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.