×
×

عضو مجلس نمایندگان آمریکا خواستار حمله اتمی به نوار غزه شد

  • کد نوشته: 49760
  • 03 جوزا 1404
  • رندی فاین، عضو مجلس نمایندگان ایالت فلوریدای امریکا، با بیان اظهاراتی جنجالی در مورد نوار غزه، خواستار استفاده از بمب اتمی علیه این منطقه شد.
    عضو مجلس نمایندگان آمریکا خواستار حمله اتمی به نوار غزه شد

    رندی فاین، عضو مجلس نمایندگان ایالت فلوریدای امریکا، با بیان اظهاراتی جنجالی در مورد نوار غزه، خواستار استفاده از بمب اتمی علیه این منطقه شد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، این سخنان با واکنش شدید جنبش حماس روبه‌رو شده و به‌عنوان «تحریک آشکار به نسل‌کشی» محکوم شده است.

    رندی فاین، قانون‌گذار جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا، در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز گفته است که نوار غزه باید سرنوشتی مشابه هیروشیما و ناگاساکی جاپان پیدا کند، جایی که ایالات متحده در جنگ جهانی دوم از بمب اتمی استفاده کرده بود.

    این اظهارات بلافاصله واکنش‌های تند داخلی و بین‌المللی را به دنبال داشت.

    جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای رسمی، سخنان فاین را مصداق صریح «تشویق به نسل‌کشی» خواند و تأکید کرد که چنین اظهاراتی بیانگر ذهنیت نژادپرستانه، فاشیستی و ضدبشری برخی از سیاست‌مداران امریکایی است

    حماس در ادامه افزود: «این درخواست افراطی و جنایت‌کارانه، نقض آشکار اصول حقوق بین‌الملل، قوانین بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو محسوب می‌شود.»

    در این بیانیه آمده است که چنین مواضعی نه تنها نمی‌تواند مبارزات فلسطینیان را تضعیف کند، بلکه «چهره واقعی اشغالگران و حامیان جهانی‌شان» را برای افکار عمومی جهان بیش از پیش آشکار می‌سازد.

    گفتنی‌ست، این اظهارات در بحبوحه‌ی بحران انسانی بی‌سابقه در غزه مطرح شده که سازمان‌های بین‌المللی بارها درباره‌ی وقوع قحطی، کشتار غیرنظامیان و نقض حقوق بشر در آن هشدار داده‌اند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.