×
×

مبارزه با قاچاق انسان؛
وزارت کار برخی شرکت‌های سیاحتی را به قاچاق انسان متهم کرد

  • کد نوشته: 48838
  • 31 حمل 1404
  • عبدالمنان عمری، سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی امارت اسلامی، در اظهاراتی هشدار داد که برخی از شرکت‌های سیاحتی در افغانستان در حقیقت به قاچاق انسان مشغول‌اند.
    وزارت کار برخی شرکت‌های سیاحتی را به قاچاق انسان متهم کرد

    عبدالمنان عمری، سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی امارت اسلامی، در اظهاراتی هشدار داد که برخی از شرکت‌های سیاحتی در افغانستان در حقیقت به قاچاق انسان مشغول‌اند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، وی گفت: «این‌ها از یک طرف نام‌شان شرکت سیاحتی است، اما از طرف دیگر قاچاقبران انسان‌اند که لوحه سیاحتی را بر دکان خود نصب کرده‌اند.»

    عمری افزود که این شرکت‌ها با سوءاستفاده از نیازهای جوانان، آن‌ها را با چالش‌های زیادی مواجه می‌سازند و به نوعی در روند قاچاق انسان همکاری می‌کنند.

    او از جوانان خواست تا از این شرکت‌ها بپرسند که به چند نفر ویزای سیاحتی داده‌اند و چند نفر دوباره به کشور برگشته‌اند.

    سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی امارت اسلامی همچنین به وضعیت اقتصادی بد مردم افغانستان اشاره کرد و گفت: «آیا وضعیت اقتصادی افغانستان به اندازه‌ای خوب است که این‌همه جوان فقط برای یک یا دو ماه گردشگری به خارج بروند؟ هیچ عقل سالمی این را نمی‌پذیرد.»

    عمری همچنین از مسوولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها خواست تا به حقوق کارگران احترام بگذارند و از کارفرمایانی که در ازای حقوق کم، کار زیاد می‌خواهند انتقاد کرد.

    او اخراج اجباری مهاجران افغان از کشورهای همسایه را نیز مورد انتقاد قرار داد.

    وی خاطرنشان کرد که وزارت کار و امور اجتماعی امارت اسلامی در تلاش است فرصت‌های کاری مناسب را برای جوانان در داخل و خارج از کشور فراهم کند.

    عمری از گفتگوها با قطر خبر داد و گفت که جوانان افغان به‌صورت قانونی می‌توانند در آن کشور استخدام شوند.

    او در ادامه افزود: «ما اکنون در گفت‌وگوهای ابتدایی با قطر هستیم. آن‌ها معاش ۳۵۰ دلار را بدون هزینه‌های رفت‌وآمد، اقامت و درمان پیشنهاد می‌کنند، اما ما می‌گوییم باید بالاتر بروند.»

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.