×
×

حمله شهادت‌طلبانه در قدس اشغالی؛ شش شهرک نشین صهیونیست کشته شدند

  • کد نوشته: 52635
  • 17 سنبله 1404
  • صبح امروز دوشنبه، یک عملیات در شمال قدس اشغالی و در تقاطع شهرک «راموت» رخ داد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شهرک‌نشینان صهیونیست شد.
    حمله شهادت‌طلبانه در قدس اشغالی؛ شش شهرک نشین صهیونیست کشته شدند

    صبح امروز دوشنبه، یک عملیات در شمال قدس اشغالی و در تقاطع شهرک «راموت» رخ داد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شهرک‌نشینان صهیونیست شد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24ف رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که این تیراندازی مرگبار به سوی یک اتوبوس حامل شهرک‌نشینان صورت گرفته و در پی آن، پولیس اسرائیل عاملان این حمله را به ضرب گلوله کشته است.

    بر اساس گزارش‌ها، این حادثه باعث زخمی شدن ۱۵ نفر شده است که ۶ تن از آن‌ها کشته شده‌اند.

    در حال حاضر، جزئیات بیشتری از هویت عاملان این حمله و وضعیت مجروحان منتشر نشده است.

    ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، به محل وقوع حادثه اعزام شده است.

    این عملیات در شرایطی انجام شده که تنش‌ها در مناطق اشغالی به ویژه در روزهای اخیر افزایش یافته و نهادهای امنیتی اسرائیل نسبت به احتمال وقوع عملیات‌های مشابه هشدار داده بودند.

    سخنگوی سازمان امدادی «ستاره داوود سرخ» اعلام کرد که چندین مجروح بیهوش روی زمین افتاده‌اند و تلاش‌ها برای احیای آن‌ها در حال انجام است.

    در واکنش به این حادثه، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این عملیات پاسخی طبیعی به جنایت‌های رژیم اشغالگر است و خواهان تشدید درگیری‌ها در کرانه باختری با نیروهای رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان شد.

    حماس این عملیات را «قهرمانانه» توصیف کرده و بر ادامه مقاومت مردم فلسطین تأکید کرد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.