×
×

فراخوان 60 هزار نیروی ذخیره ارتش رژیم اسرائیل برای اشغال غزه:
حماس: عملیات ارابه‌های گیدئون ۲ نیز شکست خواهد خورد

  • کد نوشته: 52070
  • 30 اسد 1404
  • جنبش حماس در واکنش به آغاز مرحله دوم عملیات موترهای زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، این اقدام را تشدید جنگ نسل‌کشی در غزه خواند و اعلام کرد که این عملیات نیز به سرنوشت مراحل قبلی خود دچار شکست خواهد شد.
    حماس: عملیات ارابه‌های گیدئون ۲ نیز شکست خواهد خورد

    جنبش حماس در واکنش به آغاز مرحله دوم عملیات موترهای زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، این اقدام را تشدید جنگ نسل‌کشی در غزه خواند و اعلام کرد که این عملیات نیز به سرنوشت مراحل قبلی خود دچار شکست خواهد شد.

    در بیانیه‌ای که شامگاه چهارشنبه منتشر شد، حماس تصریح کرد: «اعلام ارتش اسرائیل مبنی بر آغاز عملیات موترهای زرهی گیدئون ۲، نشان‌دهنده تشدید جنگ نسل‌کشی است که بیش از ۲۲ ماه ادامه دارد.»

    این جنبش همچنین تأکید کرد که تجاوز جدید اسرائیل نشان‌دهنده بی‌توجهی به تلاش‌های میانجی‌گران برای دستیابی به آتش‌بس و تبادل اسرا است.

    حماس با انتقاد از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، افزود: «او پیشنهادهای میانجی‌گران را نادیده می‌گیرد و ثابت می‌کند که مانع هرگونه توافقی است و در مورد آزادی اسرا جدی نیست.»

    این جنبش همچنین خاطرنشان کرد: «عملیات ارابه‌های گیدئون ۲، همانطور که مراحل قبلی آن شکست خوردند، شکست خواهد خورد و اشغال غزه آسان نخواهد بود.»

    حماس از میانجی‌گران خواست تا فشار بیشتری بر اشغالگران وارد کنند تا نسل‌کشی و گرسنگی مردم غزه متوقف شود.

    در پایان بیانیه، حماس دولت آمریکا و اشغالگران را به طور کامل مسئول پیامدهای تجاوزات و نابودی زیرساخت‌های زندگی در غزه دانست.

    از سویی‌هم، منابع خبری فاش کردند که یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش، طرح اشغال شهر غزه را امضا و نهایی کرده‌اند.

    این تصمیم بر اساس مصوبه کابینه امنیتی ـ سیاسی تل‌آویو گرفته شده و نشان‌دهنده آماده‌سازی گسترده برای عملیات جدید علیه غزه است.

    بر اساس این طرح، ارتش صهیونیستی فراخوان 60 هزار نیروی ذخیره را جلو انداخته و خدمت 20 هزار سرباز ذخیره دیگر را 40 روز تمدید کرده است.

    این اقدام که در نشست مشترک کاتس و زامیر با فرماندهان نظامی در مقر وزارت جنگ در تل‌آویو نهایی شد، شامل حضور رئیس اطلاعات نظامی، رئیس بخش عملیات و نمایندگان دستگاه امنیتی شاباک نیز بوده است.

    زامیر پیش‌تر مراحل اجرای این عملیات را مشخص کرده بود که مهم‌ترین آن تقویت نیروهای ارتش در شمال نوار غزه است. این تصمیم‌ها پس از آن اتخاذ شد که کابینه نتانیاهو در 8 آگست برنامه بازاشغال تدریجی غزه را تصویب کرد؛ برنامه‌ای که از شهر غزه آغاز می‌شود و هدف آن محاصره کامل و کوچ اجباری مردم به سمت جنوب عنوان شده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.