هیئتی که از ولایت غور برای شرکت در جرگه مشورتی صلح به پایتخت کشور رفتهاند در دیدار با رئیس جمهور و برخی دیگر از مقامهای بلندرتبه، خواهان برقراری امنیت در این ولایت شدند.
عبدالحمید ناطقی، عضو شورای ولایتی غور به خبرگزاری وطن۲۴ گفت: برخی از اعضای برجسته هیئتی که برای شرکت در جرگه مشورتی به کابل رفته بودند، با رئیس جمهور و برخی مقامهای بلندرتبه نظامی و امنیتی دیدار داشتند.
به بیان او، در این دیدارها مشکلات ولایت غور به سران حکومت بازگو شد و از آنان خواسته شد در بخش تأمین امنیت نقاط آسیبپذیر این ولایت توجه جدی به خرج دهند.
همچنین نیازمندیهای ولایت غور در بخش بازسازی و پیشرفت نیز به گوش مسئولان حکومت مرکزی رسید.
عضو شورای ولایتی غور اشاره کرد این دیدارها بسیار موثر بودند و امیدواریهایی در بخشهای امنیتی به وجود آمد.
آقای ناطقی همچنین گفت با توجه به گفتگوهای صلح و فرارسیدن ماه مبارک رمضان، انتظار میرود که طالبان و دولت آتش بس کنند.
جرگه مشورتی صلح دو روز پیش به کار خود پایان داد.
در این نشست یک هیئت چندین نفری از ولایت غور هم اشتراک کرده بودند.
- نویسنده : علی جوادی
- منبع خبر : خبرگزاری وطن24