ریاست امور زنان هرات خواستار به کارگیری بانوان در امور اداری ولسوالی‌ها شد
ریاست امور زنان هرات خواستار به کارگیری بانوان در امور اداری ولسوالی‌ها شد

ریاست امور زنان هرات مشکلات بانوان در ولسوالی‌ها را برجسته خوانده و خواهان حضور بیشتر آنان در اداره‌های دولتی واحدهای اداری شدند.

مسئولان این ریاست در دیدار با والی هرات خواهان افزایش حضور زنان در سطح اداره‌های دولتی ولسوالی‌ها شدند.

به گزارش خبرگزاری وطن۲۴، مسئولان اداره امور زنان ضمن تقدیر از عبدالقیوم رحیمی والی هرات، جهت تلاش وی برای افزایش حضور زنان در ریاست‌ها، از وی خواستند تا به حضور این قشر در سطح اداره‌ ولسوالی‌ها توجه جدی‌‌تر داشته باشد.

انیسه سروری، رئیس امور زنان هرات همچنین تأکید کرد که باید زمینه شکوفایی استعدادها و توانایی‌های بانوان این ولایت فراهم شود.

او گفت زنان ولسوالی‌ها با مشکل جدی روبرو هستند و در صورتی که تشکیلاتی مخصوص بانوان در آنها ایجاد شود، بسیاری از چالش‌های فرا روی زنان روستایی حل خواهد شد.

این در حالی است که مسئولان اداره محلی هرات گفته‌اند در جریان یک سال اخیر حضور زنان در اداره‌های دولتی این ولایت افزایش قابل ملاحظه داشته است.

  • نویسنده : علی جوادی
  • منبع خبر : خبرگزاری وطن24