حمله طالبان بالای یک پوسته در فراه/سه طالب و سه سرباز کشته شدند
حمله طالبان بالای یک پوسته در فراه/سه طالب و سه سرباز کشته شدند

مسئولان امنیتی فراه تأیید می‌کنند که شب گذشته جنگجویان طالب بالای یک پوسته امنیتی در ولسوالی بالابلوک این ولایت حمله کردند که به دو طرف تلفات وارد شده است.

محب‌الله محب سخنگوی فرماندهی پولیس فراه در صحبت با خبرگزاری وطن۲۴ می‌گوید: “شب گذشته مخالفان مسلح دولت بالای یک پوسته امنیتی در بالابلوک حمله کردند که با مقاومت نیروهای امنیتی روبرو شدند.”
وی افزود در نتیجه این حمله سه جنگجوی طالب و سه سرباز پولیس جان باخته‌اند.

او کشته شدگان طالب را از افراد ملا مستغفر عنوان کرد.

به بیان محب حمله طالبان بعد از نیم ساعت درگیری دفع شده و یک عراده موتورسایکل و یک میل سلاح کلاشینکوف آنان نیز به دست نیروهای امنیتی افتاده است.

سخنگوی فرماندهی پولیس فراه همچنان خاطرنشان ساخت که برخی از رسانه‌ها تلفات نیروهای امنیتی در این رویداد را هفت تن اعلام کردند که مورد تأیید ما نیست.

ولسوالی بالابلوک فراه از ساحات ناامن این ولایت به شمار می‌رود که تحرکات قابل ملاحظه‌ای افراد طالبان را با خود دارد.

 

  • نویسنده : سید غفور هاشمی ثاقب
  • منبع خبر : وطن24