برای امنیت هرات طرح بزرگ امنیتی را روی دست داریم/ مردم نواحی یک ماه همکار باشند
برای امنیت هرات طرح بزرگ امنیتی را روی دست داریم/ مردم نواحی یک ماه همکار باشند

والی هرات در یک نشست خبری از آمادگی‌ها برای اجرای یک طرح بزرگ امنیتی در نواحی 15 گانه این ولایت خبر داد.

هدف از این طرح، کاهش ترور، کاهش حملات هراس افگنانه، کاهش سرقت‌های مسلحانه و دیگر جرایم جنایی در سطح شهر و نواحی آن خوانده شده است.

به گزارش خبرگزاری وطن۲۴، عبدالقیوم رحیمی، والی هرات می‌گوید: متوقف کردن وسایط نقلیه بدون اسناد قانونی شامل موترهای ویشی، موترسایکل و سه چرخ بوده و این برنامه به دلیل امنیت بهتر این ولایت روی دست گرفته شده است.

به گفته او، این برنامه به مدت یک ماه بوده و در ۱۵ ناحیه شهر هرات عملی می‌شود.

والی هرات یادآور شد این برنامه فقط مربوط ناحیه‌های داخل شهری بوده و خارج از شهر را دربر نمی‌گیرد.

وی از تمامی مردم هرات خواهان همکاری در اجرای طرح بزرگ امنیتی این ولایت شده و تاکید کرد که صبوری آنان سبب بهبود امنیت خواهد شد.

آقای رحیمی اشاره کرد که این طرح به امضا رسیده و ظرف روزهای آینده آغاز خواهد شد.

وی در ادامه به مسئولان حوزه‌های امنیتی و وکیلان گذر گفت در صورت وقوع هر گونه قتل، سرقت، اعمال تروریستی و آدم‌ربایی از کار برکنار شده و به دادستانی معرفی خواهند شد.

والی هرات می‌گوید یک تیم متخصص امنیتی چند روز پیش وارد هرات شده که آنان در حوزه غرب کشور فعالیت می‌کنند و تیم امنیتی دیگر که شامل وزیران می‌باشند، دو هفته دیگر به این ولایت سفر می‌کنند.

او همچنین از انتقال ترمینال‌های مسافربری به دروازه‌های شهر خبر داده و گفت از این پس موترهای بس مسافربری اجازه ورود به شهر را ندارند و مسافران را باید در دروازه‌های شهر پیاده کنند.

آقای رحیمی افزود در ورودی‌های شهر تمامی مسافران ولایت‌های دیگر شامل مردان و زنان در دروازه‌های شهر هرات تلاشی خواهند شد و برای این منظور نیروهای امنیتی زن در آنجا استقرار خواهند یافت.

این طرح به دنبال ناامنی‌های هفته‌های اخیر در هرات و انتقادهای شدیدی که به دنبال آن بالا گرفته، روی دست گرفته شده است.

 

محمد عظیم عزیزی

  • نویسنده : محمد عظیم عزیزی
  • منبع خبر : خبرگزاری وطن24